Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Yrityksestä

 

Kivilän Kone Ky on perustettu maatilan tilakeskuksen yhteyteen vuonna 2011. Yrittäjänä toimii Aki Laaksonen.

Ajatus maatalouskoneiden maahantuonnista alkoi, kun omalle tilalle kaivattiin kevennetyn muokkauksen kalustoa ja lisäksi yrittäjyys oli vahvasti veressä.

Sopivan yhteistyökumppanin löytäminen oli haastavaa; valmistajia oli kyllä paljon, mutta juuri sen oikean löytäminen oli haasteellista. Varsin nopeasti kuitenkin löytyi Puolalainen P.H.U.T.P Rolmako Henryk Kowalski, jonka kanssa aloitimme yhteistyön ja ensimmäiset koneet saapuivat maahan heti kevättöille. Aloitimme varovaisesti kultivaattoreilla, mutta vähitellen laajensimme tuonnin koko Rolmako tuotevalikoimaan.

Rolmako on ollut yhteistuokumppanina luotettava, innovatiivinen ja käyttäjien kokemukset huomioon ottava. Olemme saaneet koneisiin muutoksia, joita olemme halunneet ja lisäksi valmistaja on tehnyt tuotekehitystä jatkuvasti.

Vuonna 2014 aloitimme yhteistyön Liettualaisen UAB Laumetris- nimisen yhtiön kanssa. Laumetris on voimakkaasti kehittänyt maatalousperävaunuja ja heidän valmistamat perävaunut ovat huippulaatuisia ja käytettävyydeltään erinomaisia.

Kivilän Kone Ky:n perusajatuksena on ollut koneiden toimittaminen kohtuuhintaisena asiakkaille. Tästä tulee tunnuslauseemme: Koneet Käyttöön Kohtuuhinnalla.

Kun myytyjen koneiden lukumäärä lähti varsinkin vuoden 2014 OKRA maatalousnäyttelyn jälkeen nousuun tarvittiin jälleenmyyjiä. Ensiksi aloitti Juvan Rauta Maatalous Oy ja myöhemmin tulivat SR Harvesting Oy ja MaKoSa Oy. Koko tuotevalikoimamme on saatavilla myös näiden yrityksien kautta.

Toimintamme kulmakivenä on palvella asiakasta, eli Sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Mietimme aina yhdessä asiakkaan kanssa jokaiselle tilalle sopivat koneet. 

 

 

Tutustu tuotevalikoimaan, ota yhteyttä ja mietitään juuri Sinun tilalle sopiva ratkaisu.

 

Aki Laaksonen

Kivilän Kone Ky

Yrittäjä